KRS247.no

Henter værvarsel...

Optimisme før snøballkrig mot Tromsø

Det er klart for en skikkelig vinterkamp når den 2. serierunden i Tippeligaen tjuvstarter med kampen mellom Start og Tromsø på Alfheim i kveld. I Start er det stor optimisme rundt det å skulle vinne selv på en ganske hvit gressmatte.

– Vi er klare til å gå i krigen og jeg tror vi absolutt har mulighet for seier, sier kaptein Rolf Daniel Vikstøl til KRS247.

Klar er også Håkon Opdal, som er rask til å minne oss på at det ikke er så lenge siden det var snødekke de trente på før sesongstart.

– Det er jo under en uke siden vi hadde snø og kuldegrader her nede og kampen mot Jerv i fjor var jo helt is. Så det er vi like forberedt på som Tromsø. Og jeg har vunnet mange snøballkamper der før, sier Opdal.

Starts sisteskanse er godt fornøyd med den nykomponerte fireren foran seg og synes det er en fin sammensetning trener Steinar Pedersen har fått til.

– Det er en ny firer, men den består av voksne fotballspillere med erfaring som har gode kvaliteter. Det er en ny firer, men forhåpentligvis får vi satt den fort sånn at det blir kontinuitet på den siden, sier Håkon Opdal som håper fjorårets statistikk med 60 baklengsmål ikke gjentas.

– Det må være et mål at det skal bli vesentlig færre baklengsmål, kanskje helst halvparten, sier han.

Hør flere reaksjoner og tanker i direktesendingen som begynner kl. 18:00 på Radio Sør.