Annonse

Opplever stor interesse fra nye lag


Markedsansvarlig i Sør Cup, Gustav Steimler. | Foto: Helge Martin Markussen

Fotballcupen Sør Cup i Kristiansand opplever i disse dager en større interesse fra lag som aldri har deltatt før. Kanskje ikke så rart, når over 97 prosent av de som har deltatt tidligere svarer at de gjerne anbefaler den til andre lag i sitt område. 

– Det er spennende steder som melder sin ankomst, både fra øst og vest i Norge forteller Gustav Steimler til KRS247.

Han mener været man hadde i fjor var en medvirkende årsak til at de som deltok i fjor er en medvirkende årsak til at flere ønsker å anbefale den videre. Men, likevel er det viktigste at de gjennomfører en god fotballcup.

Sør Cup har et uttalt mål om 500 lag, noe de har hatt i flere år. På det meste har det vært 473 lag med på turneringen. Det kommer litt av at årskullene endrer seg.

– Kanskje dette er året vi bikker 500 lag, vi ligger litt foran skjema i antall lag som allerede er påmeldt, forteller Steimler.

Årets cup spilles fra 24 – 28. juni.

Hør hele intervjuet med Gustav Steimler her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar