KRS247.no

Henter værvarsel...

Opplever optimisme i hele laget

Håkon Opdal mener laget har brukt ferien godt og fremstår som et relativt solid lag. Det lover godt mot en motstander som så langt denne sesongen har tatt 21 poeng på de 13 første kampene og ligger på en respektabel 7. plass.

– Haugesund har gjort det ganske bra i år, så det blir en tøff kamp, men vi fikk blant annet spilt en treningskamp der vi fikk til veldig mye bra og fikk også til en seier der. Så vi har en god følelse og da handler det om å bruke den for det den er verdt, sier Opdal til KRS247.

Start har fortsatt til gode å vinne en kamp siden 4. juli i fjor mot Stabæk og ligger desidert sist på tabellen. Klubbens bakerste mann, som har måttet plukke ut 25 baller fra nettet sitt har en plan for hvordan en må tenke inn mot de 17 siste serierundene.

– Det er å tenke offensivt. Det er mange kamper igjen, noe som betyr mange poeng å kjempe om. Det begynner med Haugesund borte og vi skal ha fullt fokus på den først. Vi har nettopp hatt en fin ferie og fått tid til å samle oss litt, så det blir viktig å få til ting som vi har trent på med en gang og komme inn en god stim med gode opplevelser, sier Håkon Opdal.

I forrige uke ble det kjent at Club 21 spytter inn én million kroner for å styrke Start sportslig til å kunne øke sjansene for å beholde plassen i ligaen. Det tror Opdal gir hele spillergruppen en ekstra motivasjon til å kunne prestere bra.

– Jeg synes at til tross for at vi ligger der vi ligger, så er det en optimisme i både laget og klubben. Det er mye positivt som foregår og det er mange som vil trekke i riktig retning og fortsetter vi slik så vil resultatene komme. Og jeg tror disse tingene er med på å påvirke hverandre, sier Opdal.

Så du tror en seier vil få Start til å fremstå helt annerledes?
– Ja, jeg håper jo på det for første halvdel har vi erkjent at det ikke var godt nok. Så vi må absolutt fremstå som annerledes og bedre rett og slett i alle ledd og jeg tror det er lite som skal til, avslutter Starts bakerste mann.