KRS247.no

Henter værvarsel...

Opplever guttedrømmen i Start

Eirik Wichne tilbragte mesteparten av fjorårets sesong på Start 2 i 3. divisjon. Denne sesongen har det blitt noe helt annet. Før den 4. serierunden i Tippeligaen har 18-åringen spilt to hele kamper, hjemme mot Lillestrøm og bort mot Start.

– Det føles helt uvirkelig. Dert har gått over all forventning egentlig. Men det er bare positivt, det har bare gått veldig bra. Jeg føler jeg tar nivået enda bedre og utvikler meg veldig som fotballspiller. Så det er veldig bra å være Eirik Wichne for tiden, sier han til KRS247.

Men mot Viking ble han skjøvet ut på benken og han merker i likhet med Børufsen at det er mye konkurranse om plass i førsteelleveren.

– Det er gode spillere som kjemper om plassene. Så da handler det bare om å fortsette med å trene hardt og spille godt for å kunne få den plassen. Det har jeg virkelig lyst til, sier den tidligere MK-spilleren som mener han har taklet overgangen til Tippeligaen bra.

– Nivået er veldig høyt. Men det er ikke uoppnåelig høyt. Det er bra, men det kan absolutt bli bedre, ler Wichne.

Hva tenker du om kampen mot Molde?
– Det blir en tøff kamp. Det er kanskje Norges beste lag vi møter, så vi må være på tå hev og hundre prosent, sier Eirik Wichne.