KRS247.no

Henter værvarsel...

– Enhver trener ville hatt med Opdal og Aase

På en pressekonferanse i dag ble det klart at Håkon Opdal har signert en ny treårsavtale med Start. Daniel Aase har også signert kontrakt med klubben. Alt dette før ny trener er på plass. Det mener Starts administrerende direktør er helt uproblematisk.

Brandsdal vil ikke si mer om trenerspørsmålet annet enn at klubben har kandidater.

– Status er at vi er i prosess og jobber videre med kandidater. Vi har flere kandidater, selvsagt. Hvilke de er har jeg ikke behov for å kommentere.

– Nå har dere signert to spillere før ny trener er på plass. Hva tenker du om det?

– Både Daniel Aase og Håkon Opdal er spillere enhver trener ville hatt med seg videre, så det er ikke problematisk, sier direktøren.

Håkon Opdal har signert en ny avtale med klubben, og mener klubben må opp noen hakk fra 2015-sesongen.

– Start er og skal være en klubb med ambisjoner. 2015 var ikke godt nok. Så gjelder det at vi gjør de valgene, grepene og prioriteringene som får oss til å snu det. Jeg vil få til noe her, forteller Opdal.

– Fortell om forholdet med keepertrener Ruthford Pedersen?

– Det er viktig å ha kontinuitet der også. Vi gleder oss begge til å gå på trening hver gang. Jo eldre og mer erfaren man blir, jo mer blir det til et samarbeid fremfor det at han er trener og jeg blir trent.

Han ser potensialet i klubben, og mener den den er veldig viktig for hele landsdelen. Han venter nå i spenning på avklaring rundt trenerspørsmålet.

– De som skal ta de avgjørelsene jobber med det, og jeg regner med at det ordner seg.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/237509849″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/237509850″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]