Annonse

Ønsker å spille fotball igjen snart


Foto: Glenn Faannessen

Da Uduak Idemokon kom til Start like før sesongstart kalte han seg selv for «The Gifted One». I Tippeligaen fikk vi oppleve ham i tre kamper før han siden da har vært ute med skade. Fremdeles er det usikkert når Idemokon kan være tilbake på banen igjen.

– Jeg trenger bare mer tid til å bli frisk. Men jeg håper på å være tilbake snart, sier Idemokon til KRS247.

På onsdagens trening prøvde han å delta på noe av det lagkameratene holdt på med, og fikk til og med sendt avgårde noen skudd. Men store deler av treningen ble tilbragt sittende på et håndkle på gressmatta. Nigerianeren innrømmer at det er surt å ikke få spille.

– Jeg er veldig lei meg, men jeg har fått beskjed om å holde humøret oppe fordi skader er en del av fotballen. Så jeg må bare se optimistisk på at jeg vil bli bedre, sier Uduak Cyril Idemokon.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer