Annonse

Ønsker å glemme onsdagen


Foto: Børre Helgerud, godset.no

Strømsgodsets nye hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen ønsker ikke å snakke mer om onsdagens cupkamp mot Kvik Halden og vil fokusere mer på å holde nullen slik de gjorde mot Lillestrøm.

– Det viktigste vi gjør starter bak på banen, sier Ingebretsen til klubbens nettside. Han mener at når det defensive sitter, kan de krydre offensivt. Drammenslaget gjorde samme bragt som Start, nemlig å holde nullen i en hel Tippeliga-kamp på lenge. Det er en ting de ønsker å gjenta mot Start.

– Vi reiser ned dit for å spille vårt spill og vi skal holde ballen mer i laget enn vi gjorde mot Lillestrøm, og angripe hurtig når anledningen byr seg, sier han.

Strømsgodset ligger på en niendeplass med 15 poeng, tre poeng og en plass foran Start før dagens kamp.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer