Annonse

Offensiv midtbanespiller klar for Start


Foto: Ikstart.no

Siden Espen Børufsen er satt på sidelinjen etter en operasjon i foten, måtte Kjetil Rekdal finne en erstatter som kunne spille venstre kant i tillegg til indreløper og en typisk tierrolle. Det fant han i en spiller med fartstid i Odd, Sparta Praha, Slovan Liberec, Kasımpaşa og Lyngby.

– Jeg har veldig troa på prosjektet her. Start er en veldig fin klubb og jeg gleder meg veldig til å komme igang og hjelpe laget, sier Herolind Shala til Starts nettside. Han satser på å bidra med så mange målpoeng som mulig, men det viktigste er å sikre seg tre poeng hver helg.

I tillegg til Eliteserieerfaring fra 2011 til 2014, har han også spilt på U21-landslaget til Norge samt seks A-landskamper for Albania og Kosovo.

– Det er en spiller som kan bekle mange posisjoner, og målscoreregenskapene hans er nok det største plusset. For oss handler det litt om å få han igang igjen. Han har vært innom flere klubber etter at han dro ut, nå får han komme inn i et miljø der det jobbes knallhardt, og forhåpentligvis kan han finne tilbake til formen han viste i Odd, forklarer Rekdal til klubbens nettside.

I første omgang blir han en del av Starts lag ut inneværende sesong.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer