KRS247.no

Henter værvarsel...

Offensiv midtbanespiller klar for Start

Siden Espen Børufsen er satt på sidelinjen etter en operasjon i foten, måtte Kjetil Rekdal finne en erstatter som kunne spille venstre kant i tillegg til indreløper og en typisk tierrolle. Det fant han i en spiller med fartstid i Odd, Sparta Praha, Slovan Liberec, Kasımpaşa og Lyngby.

– Jeg har veldig troa på prosjektet her. Start er en veldig fin klubb og jeg gleder meg veldig til å komme igang og hjelpe laget, sier Herolind Shala til Starts nettside. Han satser på å bidra med så mange målpoeng som mulig, men det viktigste er å sikre seg tre poeng hver helg.

I tillegg til Eliteserieerfaring fra 2011 til 2014, har han også spilt på U21-landslaget til Norge samt seks A-landskamper for Albania og Kosovo.

– Det er en spiller som kan bekle mange posisjoner, og målscoreregenskapene hans er nok det største plusset. For oss handler det litt om å få han igang igjen. Han har vært innom flere klubber etter at han dro ut, nå får han komme inn i et miljø der det jobbes knallhardt, og forhåpentligvis kan han finne tilbake til formen han viste i Odd, forklarer Rekdal til klubbens nettside.

I første omgang blir han en del av Starts lag ut inneværende sesong.