KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ødelegger kampen

I likhet med Lars-Jørgen Salvesen ble også Start-trener Mark Dempsey gitt et rødt kort av dagens dommer. Han måtte se 2. omgang fra tribuneplass mens Mick Priest ledet laget etter pause.

– De første tjue minuttene var utrolig dårlige, dårligst så langt i sesongen. Men etterpå får vi noen muligheter med Kevin Kabran og Salvesen, sier Dempsey til KRS247.

Han er ikke enig i det røde kortet til Lars-Jørgen Salvesen.

– Det røde kortet forstår jeg ikke. Men det er dommeren som dømmer. Skuffende, sier treneren.

– Hva sa du i pausen?
– Jeg spurte ham bare om hvorfor han ble utvist. Jeg kranglet også litt med fjerdedommer, men det var det, sier Mark Dempsey som er likevel fornøyd med at de klarte å reise seg etter den dårlige starten.

– Vi var nesten som lilleputter helt i starten. Vi var nest sist på alt, men de klarte ikke å skape så mye mer enn scoringen. Vi må være bedre, sier Starts trener som fansen har begynt å stille spørsmål til.

– Jeg ville også gjort det etter å ha bare funnet én kamp på de første åtte. Vi har vært uheldige og tabellen lyver ikke. Jeg har ingen problemer med at folk vil sparke meg. Det er en del av spillet. Men jeg kommer ikke til å endre spillestil. Vi hadde en kampplan, men den klarte vi ikke å sette i gang før etter tjue minutter. Vi var for naive i spillet vårt, sier Dempsey som likevel synes spillerne bør være fornøyde med det de leverte etter pause og han er glad Flóki stoppet med sin løping i tide før det ble skade.