Annonse

Nytt stortap for Vindbjart


Arkivfoto: Pål Lomeland

Til tross for fotballfri i Tippeligaen og OBOS-ligaen, er det ikke fotballfri lenger ned i divisjonssystemet. Det fikk Vindbjart merke i sin bortekamp i dag.

Asker – Vindbjart 4-1 (4-0): De fikk en utrolig tøff start på kampen hvor Asker satte inn kampens første av totalt fem mål ved Mads Eskedal Lyngen etter allerede tre minutter. Lyngen fikk slippe til på en liten stikker som gikk under Vindbjarts keeper.

De grå fra Vennesla hadde en stor sjanse til å kunne utlikne bare kort tid etter, men istedet var det Atli Heimisson som kunne sette ballen inn like ved stolpen fra 16-meteren.

Alltid sikre Øyvind Gausdal klarte ikke å finne nettmaskene i en ny stor sjanse bare minutter etterpå da han kom alene med keeper. Gausdal satte ballen over mål. Han prøvde seg på nytt flere ganger og hadde sågar en ball i nettet, men den scoringen ble annullert for noe.

Hjemmelaget satte inn to scoringer til like før pause. Tomasz Sokolowski fikk stå litt for alene på et innlegg og satte inn 3-0, før det kom et nytt innlegg, denne gangen fra venstre. Der stod Behajdin Celina og på resultattavla stod det 4-0 da lagene gikk til pause.

Bare fire minutter uti andre omgang fikk Vindbjart straffespark etter at Øyvind Gausdal ble felt innenfor 16-meteren. Preben Skeie var sikker fra krittmerket og tente et lite håp om opphenting med den reduseringen til 4-1.

Men straffemålet ble bare et trøstemål, for til tross for utrolig mange sjanser, ville ikke ballen i mål.

Dermed er Vindbjart under streken igjen på en 8. plass med 13 poeng i 2.divisjon avdeling 4. Det var forøvrig tredje bortekamp på rad som har endt med stortap. Sist tapte de 6-1 mot Tønsberg og før det tapte de 4-1 mot Notodden.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer