Annonse

Ny svensk spiller til Start


Kevin Kabran og Tor-Kristian Karlsen - Foto: ikstart.no

I dag er det klart at det er nok en spiller fra Sverige som skal ikle seg gult og svart kommende sesong. Kevin Kabran har skrevet under en treårskontrakt med Start og kommer fra Brommapojkarna som spiller i Superettan.

– Klubben har vist stor interesse for å få meg hit. Jeg har fått et bra inntrykk av klubben og deres ambisjoner. De vil bli en toppklubb i Norge, og jeg vil være med på den reisen, sier Kabran til IK Starts nettside.

– Jeg særdeles fornøyd med å få avtalen i havn. Det var egentlig først de siste tre-fire dagene vi forstod det kunne gå vår vei. De siste par døgnene har det også vært enormt press på spilleren fra andre klubber. Det at vi klarer å utkonkurrere en klubb som Östersunds om underskriften hans viser at våre ambisjoner har nådd ut i Skandinavia, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen og kan fortelle at de har jobbet med å få Kabrans signatur i to måneder.

Angriperen spilte 28 kamper fra start i sin første sesong for Brommapojkarna og scoret 11 mål og bidro med tre assists.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer