Annonse

Ny stor sponsoravtale i boks for Start


Fornøyde samarbeidspartnere: Tor Christian Bringedal (til venstre), konsernsjef i Frydenbø Group sammen med sponsoransvarlig i Start, Arne Simonsen | Foto: Helge Martin Markussen

Frydenbø signerte i dag en større sponsoravtale med Start. Verdien er i kontrakten er ukjent, men avtalen som strekker seg over tre år plasserer bedriften på øverste sponsornivå.

– Vi har vært samarbeidspartner med Brann en stund og har nå også signert en avtale med Sogndal. Nå ser vi frem til å utvide engasjementet vårt til Tippeligaen og Sørlandet. Vi ser på fotballarenaen som en god profileringsflate og ønsker å benytte oss av den muligheten vi fikk sammen med Start, sier Tor Christian Bringedal, konsernsjef i Frydenbø Group til KRS247.

– Vi er veldig stolte av at Frydenbø velger å gjøre et stort sponsorat sammen med Start, sier administrerende direktør i Start Even Øgrey Brandsdal.

I en økonomisk krevende tid for Start, betyr det mye for klubben å få på plass en ny stor samarbeidsavtale.

– Det er ikke tvil om at sponsorinntektene utgjør en stor del av våre inntekter. Så at vi nå får inn Frydenbø som en stor aktør for oss, gjør at vi kan opprettholde vår sportslige satsing i stor grad, sier Brandsdal.

– Vil det si at krisen i Start er over?

– Dette er et ledd i det vi driver med. Vi ønsker å øke inntektene og så skal vi ha kontroll på kostnadene. Det er ingen tvil om at denne avtalen bidrar i en vanskelig situasjon.

Det vil altså si at Startdirektøren går med litt lavere skuldre i dag enn han gjorde før påske?

– Det er soleklart. Vi har kommet ganske langt i prosessen og dette er en gledens dag for oss.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer