KRS247.no

Henter værvarsel...

Ny målfest på Moseidmoen

Det ble scoret totalt ni mål i den siste kampen før en liten fotballpause i PostNord-ligaen. Vindbjart er nå det mestscorende laget i divisjonen med 43 fulltreffere på 14 kamper.

Dagens mann var uten tvil Preben Skeie som kunne feire sitt første hattrick for sesongen. Det første målet kom mot Strømsgodset 2 på et gjennomspill av Thomas Zernichow som spilte gjennom Skeie allerede etter tre minutter.

Og bare fire minutter senere skjedde det igjen. Da var det Øyvind Gausdal som fikk servert en nydelig stikker fra Zernicow og Vindbjart gikk da opp i 2-0.

Så etter en god periode for de gråkledde, kunne Strømsgodset 2 ta over litt mer av spillet og etter 18 minutter gikk alle i angrep og det var til slutt Kristoffer Hoven som kunne sette ballen inn mellom beina på Vindbjarts keeper og drammenserne hadde redusert til 2-1.

2-2 kom snaue ti minutter senere da Abdul Basit-Bagouda fikk komme seg fri i feltet og fikk satt ballen i mål.

Men etter det sløve kvarteret var det Vindbjart som våknet igjen og Preben Skeie fikk satt inn en markkryper nede i hjørnet til 3-2 for hjemmelaget.

Det skulle komme ett mål til før pause, det var det Øyvind Gausdal som stod for da han skle inn sitt andre for dagen.

Etter hvilen var det store spørsmålet på hvem som kom til å få til sitt hattrick først med både Preben Skeie og Øyvind Gausdal på to fulltreffere hver før pause. Den avgjørelsen lot vente på seg da Øyvind Gausdal slo et perfekt innlegg i feltet fra dødlinja. Der stod Kim Kvaalen og satte inn 5-2 sju minutter uti 2. omgang.

Hattricket til Preben Skeie ble et faktum fra straffemerket etter at Øyvind Gausdal ble felt innenfor 16-meteren drøye fem minutter før slutt.

Kampens siste scoring kom ved Tony Vo som fastsatte sluttresultatet til 7-2 noen minutter på overtid.

Med den femte strake hjemmeseieren i boks har Vindbjart nå en luke på fem poeng ned til 8. plass som er nedrykk til 3. divisjon etter årets sesong.