Annonse

Ny Fløy-trener endelig klar


Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Fløy har funnet sin nye trener etter at Joey Hardarson sluttet i klubben etter fjorårets sesong. Valget falt på den tidligere West Ham spilleren Tommy Taylor, som blant annet har vært landslagstrener for Grenada. I tillegg har han trent klubber som Leyton Orient, Cambridge og Peterborough i England.

Styremedlem i klubben, Bård Georg Karlsen (bildet), sier de har funnet en trener med lang og god erfaring som kan løfte klubben mot toppen av andredivisjon.

– Vårt mål er hele tiden å være i toppen av andredivisjon, om det skulle ende med et opprykk så sier vi ikke nei takk til det, sier Karlsen.

Klubben har fått hjelp fra sponsorlauget Club 22 for å finansiere ansettelsen av treneren på fulltid.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar