Annonse

Norsk Tipping tviler på opprykk for disse to


Arkivfoto: Henrik Gimle

I dag ble det klart hvordan avdelingene ser ut i Oddsenligaen neste sesong og Norsk Tipping har liten tro på at det blir opprykkskamp for de to lokale lagene i avdelingen.

I et tippetips som Norsk Tipping har sendt ut i en pressemelding, får du 40 ganger igjen innsatsen din dersom Vindbjart skulle klare å kjempe seg til en opprykksplass etter endt sesong i 2. divisjons avdeling 4.

Når det gjelder Fløy, har tippeselskapet litt mindre tro, med en odds på 50.

Vindbjart og Fløy skal spille mot følgende lag i Oddsenligaens avdeling 4 fra og med april neste år: Bærum, Moss, Kvik Halden, Notodden, Fram, Asker, Arendal, Odd 2, Tønsberg, Strømsgodset 2, Ørn Horten og Pors.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer