KRS247.no

Henter værvarsel...

Nordheim ser frem til OBOS-spill

Starts unge midtstopper lånes ut til KFUM Oslo, som er nyopprykket til OBOS-ligaen. Hans målsetning er klokkeklar; han skal komme tilbake til Start som en bedre spiller.

– Jeg tror dette er et riktig valg. Sånn som situasjonen er her, så er det mye konkurranse i Start. Når KFUM kom på banen tror jeg det blir bra, sier Nordheim til KRS247.

Han ser ikke på seg selv som en spesielt attraktiv spiller for klubber på nest øverste nivå, til tross for at han ble lagt merke til for sine fem mål på 14 kamper. Han gleder seg over å ha kommet til en ny klubb som er dømt nord og ned.

– Det kan bli spennende. Jeg tror KFUM har et godt lag, selv om de er blitt dømt rett ned. Jeg tror vi kan overraske. Det var en vanskelig situasjon i Nest Sotra også, og det gikk jo nesten. Det er gøy å være med på sånne ting hvor man er dømt ned og man kan slå opp, sier Nordheim.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/252175163″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]