KRS247.no

Henter værvarsel...

Nok et tap for Vindbjart

Vindbjart tapte med ett mål i dagens hjemmekamp mot Egersund. 1-2 stod det på måltavla da dommer Jon Romuld Håversen blåste for full tid.

Vindbjart tok ledelsen 1-0 etter drøye ti minutter av første omgang. Målet ble laget av scoringsmaskinen, Øyvind Gausdal. Det var Gausdals 150 mål for blåtrøyene.

Dette resultatet ble stående til pause, selv om begge lagene hadde store sjanser i de første 45 minuttene.

I den andre omgangen var Egersund det førende laget. Etter 55 minutter fikk de også uttelling da Kenneth Grande satte inn utlikningen. EIK fortsatte presset mot Vindbjart-målet og etter drøye 70 minutter gikk de fortjent opp i ledelsen etter scoring av en god Kim Nyborg hos gjestene.

Flere mål ble det ikke. Dermed gikk Vindbjart på sitt fjerde tap for året. Laget ligger nå på en 11. plass på tabellen med 9 poeng. Bare tre lag har gjort det dårligere en vennfølene så langt i sesongen.