Annonse

Nok en angrende supporter gir Start penger


Foto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

Fredag i forrige uke mottok IK Start 1000 kroner fra en anonym supporter som angret stadionsniking i barndommen. I dag kom en ny angrende synder på besøk til klubbkontoret.

– Jeg fikk en konvolutt med 1000 kroner og et brev på rim. Jeg fikk inntrykk av at han fortsatt fulgte med laget i sitt hjerte og at han kjente til vår utfordrende økonomiske situasjon. Han kjente nok på at dette var god timing, sier Cato Larsen kommersiell sjef i IK Start til egen nettside.

Dermed har klubben på kort tid fått påfyll av 2000 kroner i en ellers slunken klubbkasse. Som i forrige uke ville heller ikke denne giveren avsløre sin identitet.

– Han ville ikke oppgi navn eller la seg avbilde, men jeg antar mannen var i slutten av femtiårene, sier Larsen.

 

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar