Annonse

– Noe av det verste jeg har vært med på


Foto: Glenn Faannessen

Å tape 4-1 mot Sandefjord var nok ikke det Henrik Breimyr hadde ventet seg da Start hadde alt å vinne på å få med seg tre poeng fra dagens bortekamp. Istedet ble det en ganske tam affære som Starts jærbu beskriver som elendig.

– Jeg har spilt i 1. divisjon i tre år på et lag som har slitt der og jeg har aldri vært med på å spille på et lag som har hatt så lite tro på seg selv. Det var ingen i dag som turte å stå frem og ta ballen. Det var enkle løsninger gang på gang og i første omgang fikk vi Sandefjord til å fremstå som verdensmestre, sier Breimyr til KRS247.

Etter pause mener han det ble litt bedre, men det var rett og slett fordi Start måtte fremover siden de lå under med to mål.

– Vi fikk til litt bedre spill, men da var det for sent. For slik vi spilte da burde vi gjort helt fra starten av. Det gjorde vi ikke, og derfor vinner vi ikke i dag, forklarer Starts mitstopper.

Han tror ikke det har sviktet i forberedelsene eller i inngangen til kampen, men at det tidlige baklengsmålet tok piffen ut av hele laget.

– Vi ble livredde for å gjøre feil og være den som gjør det. Så da velger man å spille enkelt ved å sende ballen videre og tenker slik at da blir en iallfall ikke taklet. Slik opplevde jeg det at vi spilte sånne 20 prosentspasninger for å ikke være synderen når det kom en bom. Vi var rett og slett for utydelige før pause, sier Breimyr som kommer til å bruke helgen på å finne tilbake roen igjen før den uhyre viktige kampen mot Mjøndalen hjemme på fredag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer