KRS247.no

Henter værvarsel...

Ni spillere på utgående kontrakt

Det er likevel ikke noe dramatisk antall, mener reportasjeleder i Kristiansand Avis, Ole Gerhard Sørensen. Han tror ikke alle de ni spillerne står uten kontrakt når 2016 er omme, men det er kort tid for enkelte å overbevise Start om at de bør være med videre.

Reportasjeleder i Kristiansand Avis, Ole Gerhard Sørensen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Reportasjeleder i Kristiansand Avis, Ole Gerhard Sørensen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– I norsk fotball er det ikke de store overgangssummene i spill. Så at det er mange spillere på utgående kontrakt er ikke nødvendigvis så kjempespesielt, begynner Sørensen.

Start har to spillere på lån, i tillegg. Chidiebere Nwakali og Cyril Uduak Idemokon er langt fra sikre kort for Start i 2017. De ni spillerne som er under kontrakt i Start, og som har kontrakt ut 2016-sesongen, er Espen Børufsen, Espen Hoff, Erlend Segberg, Henrik Breimyr, Alex De John, John Olav Norheim, Robert Sandnes, Sean McDermott og kaptein Rolf Daniel Vikstøl. Sørensen mener et par av disse nærmest er selvskrevne for Start å forhandle om ny kontrakt med.

– På den lista av de ni så er det Vikstøl og Børufsen som utpeker seg som de to som soleklart kommer til å bli med mindre Start skulle rykke ned og de ønsker seg bort, sier Sørensen til KRS247.

Foto: Glenn Th. Faannessen

John Olav Norheim. | Foto: Glenn Faannessen

Derimot er det andre spillere som må ta store steg denne sesongen, og særlig de unge spillerne. John Olav Nordheim er på utlån til KFUM Oslo i Obosligaen. Han spilte ikke den første ligakampen, og må ta steg ifølge Sørensen.

– Han må jo virkelig vise seg frem og imponere veldig for å få sjansen neste år. Han er avhengig av å virkelig imponere på lån, sier Sørensen med et forbehold om hvordan Startstallen vil se ut neste år.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/257608733″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]