KRS247.no

Henter værvarsel...

Nærmer seg smertegrense etter ny rekord

Allerede tre dager før påmeldingsfristen gikk ut hadde Sør Cup slått fjorårets deltakerrekord på 506 påmeldte lag. I dag går påmeldingsfristen ut for turneringen som i år arrangeres siste uken i juni. Og det ser ut som de når en ny milepæl.

– Vi så igjennom antall påmeldinger og vi nærmer oss 550 påmeldte lag nå. Det er fullt på Flekkerøy, men vi har plass til noen få igjen i Vennesla og i de eldste klassene i Kristiansand, sier markedansvarlig i Sør Cup, Gustav Steimler, til KRS247.

Han innrømmer at det er kjekt å se en stigning i antall påmeldinger, men at det er en utfordring.

– Det er viktig for oss at antallet lag ikke går ut over kvaliteten, så vi har en jevnlig diskusjon på hvordan vi skal kunne håndtere flere påmeldte lag, sier Steimler som kan fortelle at det er ulike hensyn de må ta.

– Vi kan alltids utvide antall arenaer til å for eksempel kunne ta i bruk Karuss. Men hvis du kommer som lag og vil oppleve at tre av fem kamper spilles på Karuss, så er det ikke helt det produktet du hadde ønsket deg. Sør Cup er jo også drevet som et aksjeselskap i samarbeid med Fløy, Vindbjart og Donn og skulle vi utvide med antall klubber som arrangerer, må de tenke på at skal de dele inntektene fra turneringen på fire, må de få mer penger inn, sier Gustav Steimler som avviser at det ville vært mulig å utvide turneringens lengde.

– Vi har fått innspill fra klubbene om at fem dager holder, så det er ikke aktuelt, sier han.

Hør hele intervjuet her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/262751930″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]