KRS247.no

Henter værvarsel...

Nærmer seg bunnstriden igjen

Start – Stabæk 2-3 (0-0): Lagene bak på tabellen kommer nærmere Start etter at det ble et tap mot tabellnabo Stabæk. Igjen var det mye personlige feil og det måtte igjen et baklengsmål før våre helter endelig våknet og fikk skapt tellende sjanser.

For det var mye uforløst i 1.omgang hos begge lag og det kunne virke som at de begge følte seg fornøyde med et mulig uavgjortresultat. Men etter pause gikk det som det alltid pleier. Start får et baklengsmål i fleisen ved Fredrik Brustad bare 4 minutter uti andre omgang, og det skulle ta hele 20 minutter før Start klarte å svare tilbake med en herlig heading av Matthias Vilhjalmsson på et godt slått frispark av Zlatko Tripic.

Så kommer Stabæk tilbake i kampen på et elendig forsvarsspill og et for anledningen elendig keeperspill av Reinertsen på et skudd av Andrew Jacobson. 3-1 kommer bare seks minutter senere, etter at Mjelde har gjort to bytter og samtidig endret formasjon til 3-5-2. Med bare tre mann bak, betyr det mye, veldig mye rom der bak. Det utnyttet Franck Boli og satte inn et nytt mål for bortelaget.

Dermed var kampen punktert og det hjalp lite på at Ernest Asante satte inn et reduseringsmål for Start, fordi det var det siste som skjedde i kampen. Dermed er Start nede på 12. plass, 4 poeng unna direkte nedrykk, mens Stabæk klatrer opp til åttendeplass.

Etter kampen oppsummerte Glenn Faannessen og Kjetil Nordhus tapet mot Stabæk sammen med Stabæks Thomas Sokolowski, Stabæks trener Bob Bradley, Mons Ivar Mjelde og Terje Reinertsen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/167714194″ params=»color=e0ff00&show_artwork=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]