Annonse

Myggen, Doffen og Strømstad starter


Foto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

I kveld er det endelig klart for den store dugndadsfesten på Sparebanken Sør Arena. Gamle Starthelter møter dagens lag til kamp, men kvelden inneholder så mye mer, forteller Tore Løvland. 

– Vi starter med å feire 90 årsdagen til Karsten Johannesen klokken 18, med kake til alle, sier Løvland til KRS247.no

Deretter går det slag i slag med underholdning før det er klart for kamp.

– Det er noen kilo siden flere av disse gamle heltene var i toppform, men en spiller som Andreas Lund har kommet seg i kjempeform i det siste, forteller Løvland.

For første gang i historien skal de tre midtbaneheltene Myggen, Doffen og Strømstad starte en kamp sammen.

– Det blir magisk, mener Løvland.

Økonomisk krise

Alt av inntekter går direkte til IK Start som er i økonomisk krise. Derfor har sponsorsjef Jesper Mathisen funnet en del kreative løsninger på sponsorsiden.

– Andås Begravelsesbyrå sponser dødballene. LOS sponser oppvarmingen og Fiskesalg sponser makrellfotballen og mange flere, forteller Løvland.

Han håper så mange som mulig tar turen på Sparebanken Sør Arena i kveld for å hjelpe klubben, og være med på festen.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer