Annonse

– Mye som gikk galt denne gangen


FOTO: FK Jerv

Tidligere Startspiller Steinar Pedersen skulle til å gi sine menn skryt for en godt gjennomført første omgang borte mot Nest Sotra. Et mål like før og et like etter pausen forandret alt. Det taklet Jerv dårlig.

– Vi taper fullt fortjent, og presterer ikke på det nivået vi ønsker, forteller Pedersen til KRS247.

Resultatet ble stygt, og alle baklengsmålene irriterer Jerv-treneren.

– At vi slipper inn fire mål i en kamp som er mye jevnere enn som så, irriterer meg mest med denne kampen.

– «Måtte» ikke denne nedturen komme for et nyopprykket lag etter en såpass god periode?

– Nei, det synes jeg ikke. Vi kommer godt i gang i kampen og får straffe. Så misser vi på den. Jeg ser at med noen små justeringer har vi gode muligheter til å vinne. Så kommer de to målene på hver sin side av pausen, og da blir kampen som den blir. Våre egne stygge feil gjør at Nest Sotra straffer oss hardt.

Hør hele intervjuet her, der Pedersen snakker om lagets kapasitet og hvordan det har overrasket store deler av fotball-Norge.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer