KRS247.no

Henter værvarsel...

– Mulig å ta tre poeng mot Brann

Rolf Daniel Vikstøl tror gjensynet med Brann stadion blir en positiv opplevelse for hele laget, som han mener er i en stigende kurve.

– Vi gjorde to gode Tippeligakamper, borte mot Vålerenga og hjemme mot Godset og det er alltid gøy å komme til Bergen. Det er mye liv og alltid mye folk på de kampene. Og hvis vi gjør som vi gjorde mot Strømsgodset så har vi full mulighet til å kunne ta med oss tre poeng hjem fra Bergen, sier Starts kaptein til KRS247.

Dagens motstander har hatt et greit gjensyn med Tippeligaen og har klart å sanke 14 poeng på de 8 første kampene. Det mener Vikstøl har en naturlig forklaring.

– De har vært solide i år. De har prestert bra og sluppet inn lite mål, men de har heller ikke scoret så mange mål. Men Brann er selvfølgelig farlige når de kommer på sine kontringer, så vi må være kompakte og nøye med å kunne ta ut deres kontringspunkter så skal vi selv utnytte de rommene vi får når Brann kontrer. Jeg tror det kan bli en bra kamp med to gode lag, sier Rolf Daniel Vikstøl.

Han tror også det kan bli en tøff kamp ute på naturgresset i Bergen.

– Det blir en tett og jevn kamp der det blir først og fremst en krig. Så får vi vinne krigen og ta med oss tre poeng, sier Vikstøl som tror at årets første trepoenger kommer når de presterer godt nok.