KRS247.no

Henter værvarsel...

Møter Jerv i cupen

Oppsettet til 1. runde i cupen er nå klart og Vindbjart møter Jerv på Moseidmoen onsdag 18. april.

– Herlig!! Vi fikk d nest beste etter Start. De får vi i 2. runde, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie med et glimt i øye til den siste setningen på sin egen Facebook-profil.

Askeladden fra Vennesla har historie på seg for å kunne hamle opp med flere store klubber i cupen, og de fleste glemmer nok ikke 4-0-kampen mot Start i 2015.

Fløy på sin side skal møte divisjonsnabo Arendal på Norac stadion, mens Start skal til Hellemyr og Brun Arena og møte Vigør.

– Det er som alltid stor interesse rundt første runde i NM. Vi prøver å lage gode oppgjør som skaper stort engasjement og interesse. Ellers er kriteriene at lag fra Eliteserien og OBOS skal spille borte og møter lag fra 3. og 4. divisjon og at lagene helst ikke har møttes i cupen de siste tre årene. Så har vi prøvd å unngå at lag som møtes i serien ikke skal møtes i cupen, og heller splittet disse slik at de møter lag fra andre kretser. Mange lag ønsker seg motstand fra Eliteserien, men det er kun 16 som kan få det og det er en vanskelig kabal. Vi håper oppgjørene som er satt opp vil sørge for cupfest over hele landet, sier seksjonsleder for kampadminstrasjon i NFF, Rune Pedersen til fotball.no

Her er hele oppsettet.