KRS247.no

Henter værvarsel...

Møter gamle kjente i serieåpningen

For Kristoffer Ajer er det alltid spesielt å møte Lillestrøm. Det gjelder også i dag, og det er ikke bare fordi det er den første kampen for sesongen.

– Det er en stund siden jeg dro der fra, men jeg kjenner ganske mange der, så det blir morsomt, sier Ajer til KRS247.

Han lover å vise seg fra sin beste side nå når det er alvor og poeng å kjempe om.

– Jeg skal gjøre som jeg har gjort i treningskampene, bare enda mer. Nå som det er snakk om Tippeliga-fotball og ikke treningskamper, så må det smelle i alle dueller, sier Kristoffer Ajer som ikke har begynt å tenke for mye på hva som venter i Celtic om bare noen måneder.

– Det er utrolig lett å kunne forkusere her og jeg skal jo spille tretten kamper til med en flott spillergruppe som er her. Jeg har blitt utrolig glad i de og jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi plukker flest mulig poeng før jeg drar, forklarer Ajer.

Han håper at medspillerne vil slippe seg mer løs nå som alvoret begynner foran hjemmefansen og kanskje de kan gjøre ekspertenes tips til skamme.

– Det er ingen som tror på oss, så vi spiller uten press. Det kan passe oss fint, vi kan bare senke skuldrene og fokusere på å spille god fotball, sier Ajer som ikke tror det blir like mange mål på ham denne sesongen.

– Jeg har fått en litt dypere rolle med Steinar [Pedersen], så den scoringsmaskinen tror jeg ikke vi får se, men jeg skal være langt bedre enn det jeg var i fjor, forsikrer Kristoffer Ajer.