KRS247.no

Henter værvarsel...

Mjelde om tiden i Start, om minner og enkeltspillere

Etter fire og et halvt år som Start-trener var det i dag slutt for Mons Ivar Mjelde. Han valgte å tre til side åtte kamper før sesongslutt på grunn av svake sportslige resultater i de siste kampene.

– Jeg synes ikke vi har levert de resultetene vi skulle i det siste. Vi har hatt syv strake tap. Jeg synes ikke vi har spilt en fotball som har vært så god som jeg har ønsket. Vi har sluppet inn for mye mål og da er det greit med en endring, sier en Mjelde til KRS247.

– Er avgangen et uttrykk for at du ikke har lykkes på treningsfeltet i år?

– Nei, det er å dra det langt. Vi har hatt våre store utfordringer i år. Vi har solgt mange av våre beste spillere. Vi har levert godt i perioder. Men det er vel et uttrykk for at jeg har et inderlig ønske om at Start skal overleve i Tippeligaen. Det er også et signal om at det vi har prestert i det siste ikke har vært godt nok, og at vi kan gjøre en endring før det er for sent.

Selv om ferden nå går videre til Vestlandet, vil Mjelde fremdeles følge de gule og svarte tett.

– Jeg unner Start alt godt. Jeg kommer til æ følge med som bare juling og håper laget tar nok poeng til å stå i divisjonen sier Mjelde

Hør hele intervjuet med Mjelde om avgangen, forholdet til Start, gode minner, beste enkeltspiller og veien videre:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/222753341″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]