KRS247.no

Henter værvarsel...

Mjelde: – Jeg har tatt mitt valg

Mons Ivar Mjelde er klar på at det var riktig å overlate styringen av Start til noen andre de siste åtte kampene av Tippeligaen.

– Vi har hatt en tett dialog. Men jeg har tatt mitt valg om at jeg stiller min plass til disposisjon, sier Starts avtroppende trener Mons Ivar Mjelde under dagens pressekonferanse.

For en uke siden gikk administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal ut og sa at Mjelde hadde full tillit og at de ønsket å fredet treneren. Nå kan Brandsdal si at landslagspausen kom beleilig med tanke på trenerskiftet.

– Vi har snakket mye denne uken og vi valgte å si opp treneren etter å ha fått reflektert litt alle sammen. Mons Ivar Mjelde fikk tid til å tenke på sin situasjon i klubben da han reiste hjem til Bergen, så det var en perfekt timing. Men det er en trist dag for alle, fordi vi har fått til et veldig godt samarbeid med Mjelde. sier Brandsdal.

Start kommer ikke til å måtte tåle noe økonomisk tap som følge av oppsigelsen.

– Nei, vi forholder oss til den kontrakten han har med klubben, nemlig ut sesongen, sier Even Øgrey Brandsdal.

Ny trener for Start er Bård Borgersen, som i dag har vært trener for Starts 2. lag. Han får med seg Mattias Andersson som assistent. Første trening med det nye apparatet er i gang allerede.