Annonse

Mjelde: – Det har ikke vært noen kontakt


Foto: Pål Lomeland

Starttrener Mons Ivar Mjelde avviser blankt at det skal ha vært noen kontakt mellom han og Brann, slik flere medier har spekulert om i dag.

– Jeg aner ikke hvor de har det fra, det må du nesten spørre dem om, sa Mjelde til KRS247 etter den siste treningen i Haugesund i kveld, før morgendagens kamp mot FK Haugesund.

Forstår du at navnet ditt dukker opp?

– Ja, når man har hatt en lang periode i klubben og det blir en treneravgang, så forstår jeg det. Men jeg avviser blankt at jeg skal ta over Brann, understreker Ostringen.

På kveldens trening hadde spillerne en lett økt på Vard Haugesund sitt treningsanlegg. Det måtte Mjelde ordne selv, med sine kontakter, fordi FKH ikke hadde treningsbane tilgjengelig.

– Det har vistnok regnet mye her borte, så da ble det sånn. Men det går fint, vi hadde en fin økt, forteller Mjelde.

FK Haugesund – Start hører du på Radio Sør, lørdag fra klokken 14.30. Kampstart er 15.30
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer