KRS247.no

Henter værvarsel...

Mons Ivar Mjelde synes de spilte bedre enn på lenge mot Haugesund og mener baklengsmålene ikke skyldes uflaks, men enkle balltap og dårlige vurderinger.

– Jeg liker mye av det vi ser i dag. Vi spiller bra fotball, det er lenge siden. Bortsett fra starten av kampen, så syns jeg at vi er det beste laget utover i 1. omgang og best i 2. omgang, sier Mjelde til KRS247.

Han mener de hadde trengt et tidlig mål og på grunn av at det ikke blir scoring, så havner de bak på.

– Jeg synes synd på gutta i dag, dette hadde de ikke fortjent. Vi spiller på et nivå som gjør at vi burde fått til noe mer enn å bare tape 3-1, sier Starts trener.

Lars Jørgen Salvesen var en av de som stod bak to av dagens baklengsmål og var ikke en særlig snakkesalig mann foran våre reportere i pressesonen. Han var tydelig en skuffet mann, men Mjelde tror at dette er noe som vil gå over.

– Salvesen vil klare dette. Han var veldig ærlig på at han er skyld i to balltap som fører til mål. Men vi er et lag som har tapt i dag, så jeg legger ikke hele byrden på ham, sier Mons Ivar Mjelde som ønsker å trekke frem debutant Segberg som en av de som virkelig fikk det til i dag. Han ble forøvrig kronet med tittelen «Dagens starter» av hjemmepublikummet.

– Han har et stort potensiale og er en av årsakene til at vi har mange gode angrep i dag, sier Mjelde.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221585714″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]