Annonse

Mjelde: – Det er lenge siden vi har spilt så bra


Foto: Pål Lomeland

Mons Ivar Mjelde synes de spilte bedre enn på lenge mot Haugesund og mener baklengsmålene ikke skyldes uflaks, men enkle balltap og dårlige vurderinger.

– Jeg liker mye av det vi ser i dag. Vi spiller bra fotball, det er lenge siden. Bortsett fra starten av kampen, så syns jeg at vi er det beste laget utover i 1. omgang og best i 2. omgang, sier Mjelde til KRS247.

Han mener de hadde trengt et tidlig mål og på grunn av at det ikke blir scoring, så havner de bak på.

– Jeg synes synd på gutta i dag, dette hadde de ikke fortjent. Vi spiller på et nivå som gjør at vi burde fått til noe mer enn å bare tape 3-1, sier Starts trener.

Lars Jørgen Salvesen var en av de som stod bak to av dagens baklengsmål og var ikke en særlig snakkesalig mann foran våre reportere i pressesonen. Han var tydelig en skuffet mann, men Mjelde tror at dette er noe som vil gå over.

– Salvesen vil klare dette. Han var veldig ærlig på at han er skyld i to balltap som fører til mål. Men vi er et lag som har tapt i dag, så jeg legger ikke hele byrden på ham, sier Mons Ivar Mjelde som ønsker å trekke frem debutant Segberg som en av de som virkelig fikk det til i dag. Han ble forøvrig kronet med tittelen «Dagens starter» av hjemmepublikummet.

– Han har et stort potensiale og er en av årsakene til at vi har mange gode angrep i dag, sier Mjelde.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer