Annonse

– Mitt fineste mål i karrieren


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Det er ikke første gangen Matthias Vilhjalmsson har vist frem latinske takter på hjemmebane, men 1-0-målet i dag synes han er finere enn det han gjorde i 2013.

– Jeg fikk et dårlig innlegg fra Hoff som jeg bare måtte gjøre noe med og traff veldig godt, sier Vilhjalmsson til KRS247 og beskriver det som sitt fineste i karrieren.

Han er nå alene på toppscorerlisten i Start som består av ganske mange spillere og «Matti» er veldig glad for at angriperne leverer.

– Noen må score målene og vi er alle i god form. Det er vårt ansvar å score, og det er mange kamper igjen, så det er bare å tenke positiv, sier islendingen som ikke har hørt noe konkret om tilbud fra den russiske klubben.

– Jeg har fullt fokus på Start, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer