Annonse

Midtstopper til Start


Foto: Erik André Ingebrigtsen, ikstart.no

Jørgen Hammer er klar for IK Start. Han blir i Start ut årets sesong. Det melder klubben på egne nettsider.

Hammer er først og fremst midtstopper, men kan også brukes som back. Han har spilt i Stabæk siden 2010, hvor han fikk 84 kamper og fire mål for klubben og var en stor bidragsyter til at Stabæk rykket opp fra nest øverste divisjon i 2013. Videre har han én kamp for det norske U21-landslaget.

– Jeg kan bidra med energi og vinnervilje. Jeg er en ledertype og er her for å vinne kamper, sier nysignerte Hammer til ikstart.no.

Han er klar på at klubben har ferdighetene til å overleve i Tippeligaen.

– Det er veldig mange gode spillere her. Jeg har fulgt Start tett gjennom sesongen og sett kampene. Jeg tror det er litt mangel på selvtillit akkurat nå, men jeg tror mange vil heve seg hvis vi får tilbake gløden, sier Hammer.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, kan fortelle at Start er godt fornøyde med å signere Hammer, og at klubben forsøkte dette i vinter.

– Det er veldig godt å få inn ny energi og nye fjes i ei spillergruppe som har vært litt tynget i det siste og ikke minst øke konkurransen i forsvaret. Vi føler også at det er en veldig god signering, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Han vil ikke kommentere om Start jobber med andre konkrete spillere.

Hør intervju med Hammer og Even Øgrey Brandsdal her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer