Annonse

Midtbanespiller klar for Start


Foto: fkjerv.no

Michael Ogungbaro har meldt overgang fra Jerv til Start og er en av de første spillerne som har gått motsatt vei etter samarbeidet mellom de to klubbene. Han har signert en treårskontrakt.

– Jeg er veldig glad for å signere for Start. Nå gleder jeg meg bare til å treffe laget og komme igang. Jeg ser frem til å spille i Start, sier Ogungbaro til klubbens nettside.

– Vi er strålende fornøyd med dialogen rundt Ogungbaros overgang til IK Start. Dette er et tegn på at vår samarbeidsavtale virker begge veier. IK Start betaler overgangssummen som FK Jerv har satt på spilleren og får dermed en spennende spiller med et stort potensiale, sier daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen til Grimstad-klubbens nettside.

Nigerianeren kom til Jerv før 2016-sesongen og spilte 52 kamper og fikk notert seg for seks mål. Ogungbaro er midtbanespiller, men kan også brukes som midtstopper.

– Dette er en spiller vi kjenner godt, så da muligheten til å få ham hit dukket opp, så gikk det veldig fort. Han har prestert bra i norsk fotball i to sesonger. Han har imponerende fysikk, god teknikk, har en god pasningsfot, og et godt driv med ballen, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer