Annonse

Midtbanespiller klar for Start


Foto: Roy Emanuelsen

Start ligger ikke på latsiden til tross for at det er desember. Ikke nok med at Uduak Cyril Idemokon har fått fornyet kontrakt, har klubben nå signert med en nederlandsk midtbanespiller.

Han kommer fra BK Häcken i Allsvenskan hvor han fikk spille tre kamper fra start i 2016 og tre kamper fra start, samt en som innbytter i 2015-sesongen. Før det har han vært i Maastricht, hvor han fikk spille 35 kamper og scoret tre mål. Ellers har han også være i Capelle, Excelsior, FC Den Bosch og Willem II.

– Jeg er glad for å bli en del av en fantastisk klubb og gleder meg til å spille for Start. Klubben har et klart mål om å komme tilbake til Eliteserien så fort som mulig og jeg er veldig innstilt på å bidra til nettopp det, sier 28 år gamle Niels Vorthoren til IK Starts nettside.

Han kom til klubben på prøvespill allerede i oktober og har trent med klubben i det siste. I dag signerte han altså papirene som gjør at han blir Start-spiller ut 2017-sesongen.

– Med Niels Vorthoren får vi en spiller med erfaring fra nederlandsk toppfotball. Han er en ballsikker og taktisk godt skolert spiller, med robust fysikk. En slik spiller har stått høyt på ønskelista vår inn mot 2017-sesongen. Han er en bra type som vi håper skal bruke erfaringen sin til å utvikle laget videre, sier Start-trener Steinar Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer