Annonse

Michael Christensen ferdig i Start


Foto: Glenn Faannessen

Den danske forsvarsspilleren Michael Christensen forlenger ikke kontrakten sin med Start. Han reiser hjem til dansk fotball og har tegnet en korttidskontrakt med Hobro IK.

Christensen går gratis til den danske klubben som kjemper for å unngå nedrykk fra den øverste divisjonen.

– I Michael Christensen har vi funnet en back, som ikke ligner våre nåværende backer, og samtidig kan han tilføre troppen en masse rutine og erfaring, sier sportssjef Jens Hammer Sørensen i Hobro til klubbens eget nettsted.

– Fra min tid i FC Vestsjælland og SønderjyskE vet jeg hva som skal til for å overleve i Superligaen. Det er en utfordring som tenner meg, og jeg håper jeg kan være med å bidra til å stabilisere forsvaret og bringe humør inn i troppen, Michael Christensen.

Dermed ble det altså med en sesong i Start for den høyreiste 32-åringen som spilte de fleste kampene i fjorårssesongen for gultrøyene. Christensen er allerede på plass i sin nye klubb.

Mandag denne uken ble det kjent at forsvarspilleren Jon Hodnemyr også forlater Start. Han trapper ned med spill i Vindbjart før han vil satse på utdannelse.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer