Annonse

Merker seg at mange er pessimistiske


Nestleder og talsmann i Tigerberget, Jorunn Stomnås | Foto: Roy Emanuelsen

Pressetalskvinne i supporterklubben Tigerberget, Jorunn Stomnås, er langt fra like pessimistisk som fotballekspertene i Norges land. De fleste plasserer Start på enten kvallikplass eller de to plassene over.

– Vi har ikke en felles målsetning i Tigerberget, men jeg tror klubben kan havne på rundt 8. plass! Det vil svinge litt med ungguttene, men hvis folk er tålmodige og kommer på kamp tror jeg vi kan klemme til, forteller Stomnås til Radio Sør.

Nettavisen er kanskje den mest pessimistiske, og tipper Start på nest siste plass. Der trekker man frem at laget har mistet poengplukkerne Ernest Asante og Zlatko Tripic, og at laget har en tynn stall. Videre er publikumsoppslutningen i svakeste laget, til tross for stort engasjement rundt klubben.

Som positive trekk ved klubben nevnes den gode keeperdekningen, talentene Ajer og Hodnemyr, samt at Sparebanken Sør Arena er et flott stadion som kan fungere fint som et fort for klubben.

Stomnås er på sin side langt mer optimistisk.

– Jeg synes vi har et greit lag. Det er selvfølgelig synd med de vi har mistet, men jeg tror vi kommer styrket ut av dette uansett.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer