KRS247.no

Henter værvarsel...

Merker seg at mange er pessimistiske

Pressetalskvinne i supporterklubben Tigerberget, Jorunn Stomnås, er langt fra like pessimistisk som fotballekspertene i Norges land. De fleste plasserer Start på enten kvallikplass eller de to plassene over.

– Vi har ikke en felles målsetning i Tigerberget, men jeg tror klubben kan havne på rundt 8. plass! Det vil svinge litt med ungguttene, men hvis folk er tålmodige og kommer på kamp tror jeg vi kan klemme til, forteller Stomnås til Radio Sør.

Nettavisen er kanskje den mest pessimistiske, og tipper Start på nest siste plass. Der trekker man frem at laget har mistet poengplukkerne Ernest Asante og Zlatko Tripic, og at laget har en tynn stall. Videre er publikumsoppslutningen i svakeste laget, til tross for stort engasjement rundt klubben.

Som positive trekk ved klubben nevnes den gode keeperdekningen, talentene Ajer og Hodnemyr, samt at Sparebanken Sør Arena er et flott stadion som kan fungere fint som et fort for klubben.

Stomnås er på sin side langt mer optimistisk.

– Jeg synes vi har et greit lag. Det er selvfølgelig synd med de vi har mistet, men jeg tror vi kommer styrket ut av dette uansett.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/197445181″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]