Annonse

– Meningsløst å tape 4-1


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen sparer ikke på kruttet etter å ha tapt 4-1 mot Bodø/Glimt i den første hjemmekampen etter sommerpausen. Men han har likevel en del positivt å si om kampen også.

– Vi spiller kanskje vår aller beste offensive kamp. Vi kommer flyvende ut til 2. omgang og får mange gode muligheter og får også utlikningen hvor vi også styrer det aller, aller meste av kampen. Men så kommer det et skudd via en av våre egne til 2-1, sier Pedersen til KRS247.

Han synes også at de gode en god innsats før pause til tross for baklengsmålet, for bortelaget hadde ikke så mye å komme med.

– Vi vet at de er bedre på å kontre enn mot etablert og det handlet om å ikke gi de for mye rom å kontre i. De hadde ingenting i 1. omgang bortsett fra noen cornere og målet som kommer etter svakt forsvarsspill. Jeg trodde de skulle være mer «tight» og at det skulle bli vanskelig for oss å få til eget spill, forteller treneren som er klar på hva som må forbedres.

– Vi gjør offensivt en del bra, men det mangler litt kvalitet. Når vi truer boksen er det for lite folk foran og litt for lite gjennombrudd. Jeg har en viktig jobb med å få løftet guttene og prioritere riktig når det har lugget. Nå har det lugget offensivt og da måtte vi terpe på tingene. I dag lugget det mer defensivt. Ikke kollektivt, men mer individuelt, sier Steinar Pedersen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer