KRS247.no

Henter værvarsel...

Mener talentsatsingen talte mest

I pausen i kampen mellom Start og Kongsvinger ble tidligere Ørn-Horten-spiller Adnan Hadzic presentert som ny spiller i Start og hovedpersonen selv er klar på hvorfor han valgte nettopp OBOS-ligaklubben fremfor minst fem Eliteserieklubber som hadde vist interesse for ham.

– Først og fremst handlet det om å kunne utvikle meg på best måte. Start er en stor klubb og det er mange muligheter for meg til å utvikle meg til en sånn spiller som jeg vil bli. De har vært flinke på å utvikle unge talenter og jeg håper å bli med på den reisen, sier Hadzic til KRS247.

Han forstår at det er et stykke frem fra å spille førstelagsfotball i 3. divisjon til førstelagsfotball i 1. divisjon.

– Jeg håper jeg får spilt så fort jeg får overbevist om at jeg er god nok til å spille, sier Adnan Hadzic.

Steinar Pedersen beskriver nysigneringen som en av de mest spennende unge spillerne i Norge på nåværende tidspunkt.

– Det er en spennende tilvekst som vi skal utvikle i riktig tempo. Vi skal bli kjent med han og han med oss, så skal vi se hvordan det skrider fremover. Han har noen steg han skal ta, så får vi se hvor for han tar de, sier Pedersen som er tydelig fornøyd med å ha snappet opp et talent det var stor interesse for.

– Det var tøff konkurranse om ham, så det er en fjær i hatten for Start som klubb, sier treneren.

– Jeg er her helt til jeg føler jeg er klar til å ta neste steg. Om det tar ett år eller to år, så får jeg bare jobbe så hardt jeg kan, sier Hadzic på spørsmålet om fremtidsplanene for sin karriere.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/334472367″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]