Annonse

Mener Start hjalp Brann å vinne


Kampen mot Brann ga Start-trener Kjetil Rekdal noe å tenke på - Foto: Glenn Faannessen

Det ble en marerittstart på høstsesongen for våre helter i gult og svart da den 17. serierunden i Eliteserien ble avsluttet på Brann Stadion. Istedet for klatring på tabellen, ligger Start fortsatt nest sist med en målforskjell som minner om 2016 etter å ha tapt 1-4 mot Brann.

– Vi starter jo kampen med å lage til et fryktelig unødvendig frispark som Fredrik Haugen måker i krysset. Det er jo en grusom start for oss, også er det jo ti minutter der vi virkelig får rundjuling og er heldige som ikke får 2-0 i fleisen. Så jevner det seg ut, også er vi to ganger igjennom selv, og skal du ta poeng på Brann Stadion så må du utligne i de situasjonene der. Det gjør vi ikke, så kommer 2-0 og etter det så er det en ti-tolv minutter hvor de fort kunne laget 3-0 også. Det gjør de heldigvis ikke, så kommer vi ut etter pause og få en fotballkamp utav det, vi får en redusering, og på 2-1 så har du alltid en sjanse på poeng. Men vi klarer ikke å skape nok på 2-1, jeg tror vi har en stor sjanse med Aron Sigurdarson etter en corner, tror jeg, forklarer Kjetil Rekdal til KRS247.

Han er klar på at Brann vant fortjent, fordi de hadde nok av sjanser, men at målene kommer etter udyktighet.

– De er jo gavepakker fra oss. Vi lager til situasjoner selv, altså på 2-0 så driver vi og klarerer og «kjører kokos» i egen sekstenmeter med å skyte ballen på hverandre og ikke få den unna. Det går an å luke bort. Så er 3-1 et særdeles billig frispark ute på siden der, og 4-1 skal Jonas [Deumeland] ta. Så Brann vinner fortjent, men med bedre effektivitet så kunne det iallfall blitt jevnere i målprotokollen, sier Rekdal.

Starts neste kamp er hjemme mot Ranheim kommende søndag klokken 18:00.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer