Annonse

Mener de var best før pause


Foto: Glenn Faannessen

Jervs trener Arne Sandstø måtte se at Start nok engang var for sterke i et lokaloppgjør mellom lagene, men han er likevel fornøyd med mye av det som ble gjort foran et nesten fullsatt Levermyr.

– Jeg vil jo si at inngangen til kampen funket bra i dag, og når vi gør det vi skal , funker det brukbart. Men så må vi luke bort småfeilene som gjør at Start kommer inn i kampen, forklarer treneren til KRS247.

Men han er selvsagt ikke fornøyd med at de står igjen med null poeng etter nok en kamp mot Start.

– Vi er veldig skuffet fordi vi er det beste laget totalt sett i 1. omgang. De straffer oss på en feil, som de er gode og heldige i forhold til å score det målet. Men vi klarer å ete oss inn igjen og utlikner. Andreomgangen er en rotete affære som ikke er noen god kamp fra noen av lagene, det blir litt sånn stillingskrig, hvor vi taper kampen på en stygg feil som selvfølgelig skjer i fotball, men det er alltid fortvilende når det skjer, sier Sandstø.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer