Annonse

Vilhjálmsson solgt til Rosenborg


Matthias Vilhjalmsson fra Starttiden. | Foto: Arkiv

Matthias Vilhjálmsson går til Rosenborg. Det er klart etter at klubbene er enige om en overgang.

– Det har vært mye styr de siste ukene med snakk om overgang til russisk fotball. men da muligheten for å spille i Rosenborg kom, så kunne jeg ikke la den gå fra meg, sier Vilhjálmsson til Starts nettside.

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal er klar på at det ikke blir lett å finne en erstatter til den islandske spissen og synes det er vanskelig å la han gå.

– Det er med tungt hjerte vi selger en av våre beste spillere. Men han har vært tydelig overfor oss at han ønsket seg denne utfordringen og vi har valgt å akseptere tilbudet fra RBK. Det blir ikke lett å erstatte Matthias. Han har vært utrolig profesjonell for oss – og en viktig mann i Start-miljøet – både på og utenfor banen, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Islendingen kom til Sørlandet foran 2012-sesongen. Han ender med 91 seriekamper og 41 seriemål for IK Start.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer