Annonse

– Måtte bare skyte


Foto: Glenn Faannessen

Mathias Rasmussen sendte administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal i fistel og hele Sparebanken Sør Arena i fyr og flamme da han fikk et drømmetreff to minutter på overtid. Men det var ikke tilfeldig at 18-åringen ladde kanonen.

– Jeg tenkte slik at får jeg ballen, så bare må jeg skyte. Jeg har lært av Erik Ruthford Pedersen at jeg må bare skyte. Så jeg tenkte at om den gik inn, så var det ellevillt. Det var absolutt godfoten jeg traff på der, sier en Rasmussen som selvfølgelig var lykkelig over å ha kommet på scoringslisten mot selveste Molde.

Men han ble byttet inn i en posisjon som ble forandret på grunn av en sliten leiesoldat fra Manchester City.

– Jeg skulle vel egentlig ta rollen til Hoff, men så måtte Chidie ut, så da måtte jeg lenger ned på banen, men jeg kommer godt til i skuddposisjon derfra også, sier lyngdølen som også skryter av han som ga ham ballen før skuddet gikk i mål.

– Eirik Wichne er bra, det har han vist på trening, sier Rasmussen.

Han tror ikke det var tilfeldig at de kom tilbake mot Molde og tror seieren her betyr veldig mye.

For Even Øgrey Brandsdal var det ekstra gledelig å se at det var de lokale som slo til.

– Kjekt at vi avslutter med sju sørlendinger. Jeg tror den profilen som Start har nå med mye ungt og lokalt, vil føre til at flere skulle ønske de fikk se det på stadion. Jeg tror vi bare kommer til å bli bedre og bedre utover sesongen, sier Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer