Annonse

– Måten vi vant på, betyr også mye


Foto: Eva Skeie, vindbjart.no

Etter å ha slått det nyopprykkede tippeligalaget Sandefjord, er Vindbjarttrener Steinar Skeie opptatt av å fokusere på det som skal være Vindbjart. Han er fornøyd med seieren, og spesielt at laget slår tippeligamotstand ved å spille krydderfotball.

– Det er alltid stas å slå slik motstand, og måten vi slår dem på er en fjær i hatten, sier Skeie til Radio Sør.

Det er ikke en like stor bombe lenger at et lag fra 2. divisjon slår et tippeligalag, tror Vindbjarttreneren. Det trenes mye i 2. divisjon, og cupen viser at tippeligalag ikke skal senke seg mange prosentene i innsats før det går galt mot antatt svakere motstand.

– Jeg tror avstanden er minsket med årene. Vi trener vel så mye som høyere plasserte lag, forteller Skeie.

Presset

I år skal Vindbjart like å ligge i toppen. For to år siden ledet laget an kampen om opprykk til 1. divisjon. Da taklet ikke laget presset, og stallen er ikke blitt veldig mye eldre siden den gang.

– I år har vi ufarliggjort det å ligge bra an. Nå har vi jo spilt på oss selvtillit i løpet av treningskampene våre, men vi må tørre å være modig skal man spille Vindbjartfotball. Nå tar det jo av i Vennesla etter seier mot Sandefjord, ler Skeie.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar