Annonse

– Mange positive signaler


Foto: Glenn Faannessen

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, hadde nok ønsker at Arendal lå noe høyere på tabellen slik at rivaliseringen hadde blitt noe mer intens, men utover det er han meget godt fornøyd med responsen og trøkket rundt Start de siste dagene.

– Jeg synes generelt at det er mange positive signaler fra både supportere og næringsliv med tanke på de planene vi la frem forrige uke. Det gir oss energi både i garderoben og i administrasjonen. Det er stor oppmerksomhet rundt Start, sier Brandsdal til KRS247.

Han håper det kommer mange og støtter opp rundt det positive rundt kampen, og allerede ser billettsalget lovende ut.

– Nå ligger jo Arendal der de ligger, så sånn sett har det ikke blitt den samme rivaliseringen som vi vi kanskje ønsket i forkant. Men vi tror det skal bli godt med folk og det er meldt perfekt kampvær, fortsetter direktøren.

Han mener klubben nå skal bli bedre og bedre utover sesongen, og ligger i posisjon til å oppnå årets store mål – å rykke rett opp til Eliteserien igjen. Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer