KRS247.no

Henter værvarsel...

Magne Kristiansen etter Gjones bloggpost

Styremedlem i Start, Trond Are Gjone, sier i sin blogg at han slutter i Start. Videre kritiserer han styret for manglende fokus på utvikling og overdrevent fokus på økonomi. Styreleder i Start, Magne Kristiansen, mener det er litt spesielt at et valgt styremedlem går ut på den måten. Han kjenner seg ikke igjen i Gjones beskrivelser.

Kristiansen reagerer på Gjones utspill rundt særlig to punkter. Det første er økonomifokuset styret hadde i fjor.

– Det ville ha vært direkte uansvarlig å ikke bruke mye tid på økonomien i fjor. Det andre går på virkelighetsbeskrivelsen i forhold hvor vi er når det gjelder utviklingsavdelingen, sier Magne Kristiansen.

Gjone påpeker i sin blogg at Start er i en unik posisjon når det kommer til rekruttering og ungdomsarbeide. Gjone skriver i sin blogg;

«Det er vel nok å nevne at siste sørlending som spilte seg til fast plass på «et medium minus Tippeligalag» (hvis vi er positive) er Rolf Daniel Vikstøl. Det burde vært minst fire-fem etter han».

Kristiansen er enig i at Start er i en unik posisjon, men han er derfor overrasket over Gjones kritikk.

– Da jeg kom inn for seks år siden var utviklingsavdelingen skikkelig nedprioritert. Det har vi de tre siste årene løftet betydelig, sier Kristiansen.

Styrelederen peker på at antallet årsverk er økt fra halvannet til fem i utviklingsavdelingen, at flere og flere unge lokale spillere er med i kampen om spill på førstelaget og at flere spillere fra Start er å finne på aldersbestemte landslag. Videre har klubben bygd opp fotballfritidsordning og fotballakademi.

– Vi har tatt kvantesprang de siste årene. Da blir den virkelighetsbeskrivelsen til Trond Are litt meningsløs for de som sitter oppi det, sier Kristiansen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/247355937″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]