KRS247.no

Henter værvarsel...

– Må være fornøyd med poenget

Kjetil Rekdal fikk ikke noen drømmestart på sin karriere som Start-trener. Det sørget et mål av Marcus Pedersen for, men han er like fullt ikke spesielt skuffet over at de klarte ett poeng mot det Rekdal mener er et godt lag.

– Vi får en god start på kampen og får 1-0, også er Godset gode og presser oss litt. Vi klarer å holde unna uten at det blir noen krise på gang. Etter pause så måtte vi komme oss i angrep og kanskje prøve å lage det andre målet, men så skjer det motsatte og da er det viktig å holde hodet kaldt, sier Kjetil Rekdal til KRS247.

Han tror Start vil trenge 32 poeng for å unngå nedrykk og kan glede seg over at de fikk sikret ett, og dermed må bare skaffe seg 24 poeng på de 17 resterende kampene av sesongen. Men onsdag venter HamKam i cupen.

– Der må vi nullstille oss, og være sultne på å komme oss videre i cupen. HamKam er et godt OBOS-lag med bra fysikk. Det er ikke noe «walkover». Det blir litt andre roller og at det kanskje er vi som blir favoritter der, sier Rekdal som kan vente seg en revansjesugen motstander som tapte mot Mjøndalen i OBOS-ligaen i dag.

Som følge av skader på Simon Larsen og Isaac Twum, måtte den nye treneren velge ut en ny kaptein til dagens kamp. Det valget angrer han ikke på.

– Det var et ganske enkelt valg. Han er en lokal gutt som har vært i Start lenge og brenner virkelig for dette her, og har den forkjærligheten for at Start skal opp og frem, så jeg er veldig fornøyd med ham, forteller Rekdal om Børufsen som vil få sjansen i neste kamp også.