Annonse

– Må bli flinkere til å avgjøre kamper tidlig


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal synes de bør bli bedre på å sikre seieren på tidligere tidspunkt skal de klare å møte sine ambisjoner for årets sesong.

– Vi har ambisjoner om å komme høyere enn i fjor (6. plass, red. anm.) og vi er veldig gode de første 30 minuttene av denne kampen, da føles det som det bare er et lag på banen, sier Kjetil Rekdal til KRS247.

Laget hans kan glede seg over å være på tabelltopp før de resterende kampene i den fjerde serierunden spilles, men han er ikke spesielt fornøyd med det som skjer etter de første 30, når Start får kommet seg mer med i kampen.

– Vi mister roen vi hadde og lager et utrolig klønete mål for Start. Vi gjør fortsatt mye rart utover i andre omgang, sier Rekdal og forklarer med at de fleste målsjansene Start fikk etter pause, kom etter feil fra deres lag.

Om Braatens mål mot slutten av kampen, forklarer Rekdal den slik.

– En tilfeldig scoring selvfølgelig. En kollisjon og dueller som sikkert kan diskuteres i alle retninger, det er bare slik det er, så vi fikk vinnermålet. Men jobben burde vært enklere hadde vi bare spilt bedre, sier Kjetil Rekdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer