Annonse

Lover spilletid for unggutta mot Haugesund


Foto: Alf Otto Fagermo

Mons Ivar Mjelde kommer til å gi flere av Starts unge lovende spillere sjansen mot et poengjagende Haugesund og en av de som kan få sin debut fra start, er Erlend Segberg.

– Han er flink til å gjøre få feil og har en god rytme i spillet sitt. Han er en av de vi tenker på når vi skal sette opp laget mot Haugesund og han er veldig nær en plass i startoppstillingen, sier Mjelde til KRS247.

Han tror det blir viktig å få satt forsvarsspillet tidlig slik at ikke Haugesunds to spisser i Christian Gykjær og Simon Diedhiou får vist seg frem der de trives best, nemlig i bakrom.

– Vi har sluppet inn veldig mange mål i det siste og mot Haugesund må vi sørge for å få god avstand i laget og få kontroll på det som er deres sterkeste sider. Det er på innlegg de har pleid å score mye mål og jeg tenker at vi må spille litt som dem fremover på banen. Haugesunds forsvar er ikke spesielt gode når de må spille mot eget mål og de sliter på innlegg som kommer mellom dem og mål, forklarer Mons Ivar Mjelde, som også tror en annen viktig faktor blir dødballene.

– Men det viktigste er at vi må være gode og det håper jeg på at vi kan klare å være, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer