KRS247.no

Henter værvarsel...

Lover å ikke være sur for lenge

Mick Priest hater å tape og er glad for at han har noen timer på seg før han skal feire opprykket sammen med resten av laget og familien.

– Jeg har jo familien på besøk og vil ikke fremstå som en surpomp foran de, sier Priest til KRS247 som så mange ting de måtte rette på etter tapet for Elverum.

– Vi vil jo finne enhver kamp, men det gjorde vi ikke i dag. Vi har en jobb å gjøre, for dette var ikke godt nok. Vi var forberedt på det Elverum kom med, men det virker som at de spilte seg gode og vi klarte aldri å få til vårt spill, sier treneren som tror de fleste forstod at det de leverte i 1. omgang var under pari.

– I pausen sa jeg at vi måtte bli bedre. Du kunne til og med spurt en fyllik som hadde drukket i fire måneder på gata og han hadde også sagt det samme. Jeg synes vi ble bedre i 2. omgang, men vi skapte ikke noe. Vi klarte ikke å sette press eller skape momentum. Men vi må være stolte over jobben vi har gjort denne sesongen, sier Priest som satser på at spillergruppen møter opp på tirsdag edru og full av tenning foran Åsane-kampen som er på søndag.

– Vi vil vinne mot Åsane og jeg vil ikke bli husket som treneren som krøp over målstreken. Vi skal iallfall forsøke å vinne, sier han.